Menu

Woonvorm Together

Woonvorm Together

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie Contract wmo

Woonvorm Together biedt onder andere dagbesteding aan in het buitengebied van Dedemsvaart, in een rustige omgeving. Tevens bieden wij ambulante begeleiding en beschermd wonen aan. Woonvorm Together stelt de behoefte van de cliënt centraal, waarbij onze doelstelling 'Maatwerk' is. Samen kijken we naar wat de cliënt nodig heeft en waar hij/zij goed in is.

Doelgroep:
De doelgroep van Woonvorm Together is zeer divers. Together Woonvorm biedt zorg aan aan (jong) volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische aandoening. Ook mensen met een ontwikkelingsstoornis of dementie kunnen bij ons terecht.

Dagbestedingactiviteiten:
Woonvorm Together biedt verschillende vormen van dagbesteding aan, zoals talloze creatieve activiteiten, het draaien van productie, werkzaamheden in groen/moestuin en verzorging van dieren, zoals paarden, schapen, kippen en konijnen. Mocht de cliënt zelf ideeën hebben voor een activiteit dan horen we dat uiteraard graag, want wij bieden immers zorg op maat!

Ambulante begeleiding:
Heb je hulp nodig bij het plannen van dagelijkse activiteiten of heb je iemand nodig die af en toe eens met je mee kijkt of meehelpt? Of heb je een andere hulpvraag waarbij wij wellicht kunnen helpen, dan bieden wij ook ambulante begeleiding.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, neem dan gerust een kijkje op onze site: www.woonvormtogether.nl of neem contact met ons op via 0523 235130.

Contactinformatie

 0523-23 51 30 (Vraag naar Liezette Hoekman) 06-81 35 00 20Stegerensallee 617701PK Dedemsvaart www.woonvormtogether.nlLaatste controle: mei 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

Woonvorm Together biedt ambulante begeleiding aan cliƫnten die in het dagelijks leven ondersteuning nodig hebben op verschillende leefgebieden, zoals huishoudelijk leven, sociale relaties, zelfredzaamheid, maar ook als het gaat om psychisch functioneren en gedragsproblemen. Samen wordt gekeken...

Dagbesteding

Bij Woonvorm Together is er een breed aanbod voor passende dagbesteding. Intern zijn er diverse mogelijkheden voor creatieve activiteiten, houtbewerking en productiewerk. Buiten op het terrein zijn er diverse activiteiten zoals het werken in de (moes)tuin en de verzorging van de diverse dieren (paarden, schapen, kippen, konijnen etc.)

Woonvorm

Together Woonvorm is een woonvoorziening voor (jong) volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige van onze bewoners zijn daarnaast behept met een ontwikkelingsstoornis en/of een psychiatrische aandoening. Om plezierig en veilig te kunnen leven, hebben deze mensen in het...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Kleinschalige woonvorm in de zorg Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod