Samen doen in Dalfsen is een website van de gemeente Dalfsen. Het doel van de website is om bezoekers zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast biedt de gemeente met de sociale kaart een overzicht van organisaties die inwoners kunnen ondersteunen bij taken op het gebied van wonen, welzijn en ondersteuning.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Dalfsen.

Onderdelen van de website

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart. De sociale kaart bestaat uit de gegevens van organisaties die inwoners kunnen ondersteunen bij taken op het gebied van wonen, welzijn en ondersteuning. Deze gegevens worden door de organisaties zelf ingevoerd en gecontroleerd.

De sociale kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart Invis. Die informatie is verwerkt in deze website. Elkander bouwt en onderhoudt de sociale kaart Invis. De organisaties beheren hun eigen gegevens. Elkander ondersteunt daarbij. De gegevens in Invis moeten minstens 2 keer per jaar gecontroleerd worden. Gegevens die te lang niet zijn gecontroleerd, worden door Elkander geblokkeerd.

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander, of door medewerkers van de gemeente Dalfsen. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert de teksten doorlopend. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd. Heeft u een opmerking over een van de teksten, dan kunt u dit doorgeven door op de knop 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen.

Teksten van Stimulansz

De teksten over het onderwerp Werk en Inkomen worden beheerd door Stimulansz in samenwerking met Elkander. Stimulansz is een stichting zonder winstoogmerk met grote deskundigheid op het gebied van werken inkomen en het sociaal domein. De teksten van Stimulansz worden minimaal 2 keer per jaar bijgewerkt; zo nodig vaker.

Teksten van de gemeente Dalfsen

Op deze website staat ook informatie die is geschreven en wordt onderhouden door de gemeente Dalfsen. De gemeente controleert deze informatie jaarlijks en voegt zo nodig nieuwe informatie toe.

De Vraagwijzer

Deze website bevat een Vraagwijzer, waarmee bezoekers stap voor stap naar informatie toe worden geleid. Het concept en de techniek achter de Vraagwijzer zijn ontwikkeld in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek voor het Informatiepunt Digitale Overheid. De koppeling van de Vraagwijzer aan de content van Jalp is ontwikkeld door Elkander.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod