Als gemeente vinden we het erg belangrijk dat organisaties en activiteiten goed vindbaar zijn voor onze inwoners. We vragen daarom, aan alle organisaties die binnen de gemeente Dalfsen actief zijn, om alle activiteiten en voorzieningen aan te melden op de sociale kaart.

Met deze sociale kaart krijgen inwoners een compleet beeld van al het aanbod waar zij terecht kunnen zonder een verwijzing/indicatie.

Nieuwe organisatie

Bent u nog niet aangemeld voor de sociale kaart? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier om uw organisatie in te schrijven. De sociale kaart heet Invis. Deelname aan Invis is kosteloos. Wel vragen wij u de gegevens van uw organisatie actueel te houden, zodat inwoners ook de juiste informatie lezen.

Aanvullen aanbod en activiteiten

Staat uw organisatie al op de website, maar heeft u nog niet al uw aanbod en/activiteiten toegevoegd? Log dan in met uw account bij Invis. Komt u er niet uit of weet u niet wie de beheerder van uw organisatie is? U kunt voor al uw vragen en opmerkingen terecht bij Elkander, de beheerder van Invis. Dat kan per mail via service@elkander.nl en ook telefonisch via 050 211 0950.

Vergelijk hulpaanbod