Samen Doen in Dalfsen legt uit hoe wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in de gemeente Dalfsen geregeld zijn en wijst u de weg naar organisaties, hulp en initiatieven in uw eigen buurt. Samen Doen in Dalfsen is onderdeel van de gemeente Dalfsen.

Vindt u geen antwoord op www.samendoenindalfsen.nl? Neem dan contact op met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen via telefoonnummer 140529 (6 cijfers). Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur. Of tijdens de inloopochtend op het gemeentehuis op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Mocht dit niet uitkomen dan kunt u een e-mail sturen naar samendoenindalfsen@dalfsen.nl

Zonder afspraak kunt u ook een bezoek brengen aan een van de infopunten in Dalfsen, Nieuwleusen of Lemelerveld (in de Kulturhusen). Het Infopunt is de plek waar u terecht kunt met al uw vragen: persoonlijke, praktische, complexe of makkelijke vragen. Het Infopunt helpt je verder. Meer informatie over het infopunt en openingstijden vindt u op de website van de bibliotheek.

Heeft u hulp nodig bij dagelijkse dingen in en om het huis? Kost het u moeite om het huis schoon te houden? Lukt het niet om werk of een zinvolle dagbesteding te vinden? Of om op pad te gaan? Of zijn er problemen in het gezin? Vul dan het meldingsformulier in.

Samen Doen in Dalfsen
Telefoonnummer: 14 0529
E-mailadres: samendoenindalfsen@dalfsen.nl

Bezoekersadres gemeentehuis Dalfsen
Raadhuisstraat 1
7721 AX Dalfsen

Postadres gemeentehuis Dalfsen
Postbus 35
7720 AA Dalfsen

Crisissituatie Jeugdzorg buiten kantoortijden

Meldingsformulier
Meldingsformulier Wmo of jeugd

Vergelijk hulpaanbod