Home
Contact
Professionals

Kindregeling

Bent u inwoner van de gemeente Dalfsen, heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en heeft u een laag inkomen en vermogen? Dan kunt u in aanmerking komen voor de kindregeling. De kindregeling maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen aan activiteiten op cultureel, maatschappelijk, sportief en recreatief gebied.

Voldoet u aan de inkomens- en vermogensvoorwaarden en aanvullende voorwaarden dan ontvangt u € 400,00 per kind dat u kunt besteden op de website kindregeling.dalfsen.nl U kunt vervolgens kiezen uit producten zoals een fiets, computer, schoolkosten of kleding.

U kunt voor het aanvragen van de kindregeling het aanvraagformulier downloaden, invullen en opsturen naar: Gemeente Dalfsen, T.a.v. Maatschappelijke ondersteuning, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen

U kunt het aanvraagformulier ook inleveren bij de de receptie van het gemeentehuis of bij één van de servicepunten.

Zijn er vragen over dit of andere onderwerpen? Neem dan contact op met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen via telefoonnummer 14 0529 of via het emailadres samendoenindalfsen@dalfsen.nl.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult