Voor vragen op het gebied van wonen, werk, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij Samen Doen in Dalfsen. Bijvoorbeeld met vragen over uzelf of iemand waar u voor zorgt. Ook kunt u uw zorgen en signalen kwijt over iemand in uw omgeving. Neem contact op met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen via telefoonnummer 14 0529 of stuur een mail naar gemeente@dalfsen.nl. Ze zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur. Wilt u misschien een melding indienen, dat kan door het invullen van het meldingsformulier? U ontvangt binnen 1 werkdag een ontvangstbevestiging.

De medewerkers van Samen Doen in Dalfsen bestaan uit consulenten van de gemeente Dalfsen en werken vanuit het gemeentehuis in Dalfsen. Een medewerker van Samen Doen in Dalfsen luistert met aandacht naar uw vraag en geeft u de gewenste informatie. Of zorgt dat u in contact komt met een consulent die de vraag verder met u bespreekt. Dit vindt meestal bij u thuis of in het gemeentehuis plaats, maar kan ook telefoongesprek plaatsvinden.

Om er zeker van te zijn dat een consulent beschikbaar is adviseren wij u om niet zomaar een bezoek te brengen aan het gemeentehuis, maar vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Vergelijk hulpaanbod