Samen doen in Dalfsen

Wie zijn wij?

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij Samen Doen in Dalfsen. U kunt er terecht met vragen over uzelf of iemand waar u voor zorgt of u kunt uw zorgen en signalen kwijt over iemand in uw omgeving.

Het team van Samen Doen in Dalfsen bestaat uit consulenten van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet en Participatiewet (Werk en Inkomen).

Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Wilt u een melding indienen? Of heeft u een algemene vraag over ? Neemt u dan contact op met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen.

De medewerkers van Samen Doen in Dalfsen zitten in het gemeentehuis van Dalfsen. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur via telefoonnummer 140529. Via de telefoniste wordt u doorverbonden met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen. Deze medewerker luistert met aandacht naar uw vraag en geeft u de gewenste informatie. Of zorgt dat u in contact komt met een consulent die uw melding verder met u zal bespreken. Dit zal veelal via een bezoek bij u thuis zijn, of anders via een telefoongesprek of bezoek op het gemeentehuis.

Om er zeker van te zijn dat een consulent beschikbaar is adviseren wij u om niet zomaar een bezoek te brengen aan het gemeentehuis, maar vooraf telefonisch een afspraak te maken. Tenslotte kunt u ook gebruik maken van het meldingsformulier. Vul deze in en u ontvangt binnen 1 werkdag een ontvangstbevestiging.