Terecht met al je vragen

Logo InfopuntIn de kulturhusen Trefkoele+, De Spil en de Mozaïek vind je vanaf het najaar van 2018 het Infopunt. Het Infopunt is de plek waar je terecht kunt met al je vragen: persoonlijke, praktische, complexe of makkelijke vragen. Het Infopunt helpt je verder.

Het Infopunt is er voor iedereen

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Deskundige hulp

Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Het zijn professionals en goed getrainde vrijwilligers van deelnemende partners. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg en verwijzen ze door naar de juiste organisatie.

Heb je een vraag, stel hem gerust. De ondersteuning die het Infoplein biedt is gratis. Kijk voor meer informatie over het infopunt en de openingstijden op www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt

Het Infopunt helpt je verder!

Het Infopunt is een initiatief van de Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en Saam Welzijn.

Vergelijk hulpaanbod