In de kulturhusen Trefkoele+, De Spil en de Mozaïek vind je het Infopunt. Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over wonen, werk, zorg en welzijn, maar ook over activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn.

Voor als je het even niet meer weet

Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn.

Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Logo van het Infopunt

Informatiepunt Digitale Overheid

Ook het Informatiepunt Digitale Overheid is ondergebracht bij het Infopunt. Hier word je verder geholpen met vragen over bijvoorbeeld Digid, het donorregister, huurtoeslag, AOW, WW-uitkering, bijstand of PGB.

Deskundige medewerkers

Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg en verwijzen ze door naar de juiste organisatie. De ondersteuning die het Infopunt biedt is gratis.

Kijk voor meer informatie over het Infopunt en de openingstijden op www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt. Het Infopunt is ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0529 793013.

Samenwerking

Het Infopunt is een samenwerkingsverband tussen Saam Welzijn, de Bibliotheek, Gemeente Dalfsen, De Kern Maatschappelijke Dienstverlening, Humanitas, VluchtelingenWerk, MEE IJsseloevers, Trefkoele+, De Spil en de Mozaïek.

Bekijk ook onderstaand filmpje over het Infopunt.

Vergelijk hulpaanbod