Home
Contact
Professionals

Ombudscommissie Sociaal Domein

Logo Ombudscommissie Sociaal Domein Logo Ombudscommissie Sociaal Domein

- Bereikbaar voor meldingen, vragen of klachten rondom de WMO, werk en inkomen en jeugd en gezin

Het komt helaas voor dat inwoners een negatieve ervaring hebben met de gemeente Dalfsen rondom de uitvoering van de taken op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), werk en inkomen of opvoeden en opgroeien. Heeft u een negatieve ervaring? Bijvoorbeeld omdat uw aanvraag niet naar tevredenheid is opgelost. Of omdat een brief van de gemeente op de mat valt die onduidelijk is of waar u het niet mee eens bent. In deze gevallen is het van belang dat opheldering gevraagd wordt bij een medewerker van de gemeente. Hiervoor kunt u contact opnemen met een medewerker van Samen Doen in Dalfsen via telefoonnummer 140529.

Komt u er met de gemeente niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudscommissie Sociaal Domein. Deze commissie is bedoelt voor inwoners van de gemeente Dalfsen die een melding, vraag of klacht hebben rondom de uitvoering van de taken op het gebied van de Wmo, Werk en inkomen en opvoeden en opgroeien. De Ombudscommissie Sociaal Domein rapporteert twee keer per jaar aan de gemeente Dalfsen. Suggesties over verbetering van de dienstverlening worden constant doorgegeven.

Na een melding of vraag wordt persoonlijk contact met u opgenomen. Gezamenlijk gaan jullie op zoek naar een oplossing. Het liefst door opnieuw in gesprek te gaan met de gemeente.

Contact
De Ombudscommissie Sociaal Domein is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 0529 43 89 20 of per mail via ombudscommissiesociaaldomein@dalfsen.nl.

Frans van Cuijk
Inge Batterink
Margriet Tempelman

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult