GymXtra

Omdat de motorische ontwikkeling niet bij ieder kind in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar gelijk verloopt, is een goede motoriek bij kinderen niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen is het lesprogramma GymXtra ontwikkeld.

Van oktober tot en met mei worden 25 GymXtra lessen in Dalfsen en Nieuwleusen gegeven. De lessen duren 45 minuten waarin wordt gewerkt aan het vergroten van onder andere de motorische en sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen.

GymXtra lessen

De kosten voor GymXtra zijn € 65,- voor een heel seizoen (25 lessen). De lessen worden één keer in de week gegeven in zowel Dalfsen als Nieuwleusen. Ook is het GymXtra-aanbod beschikbaar via de kindregeling van de gemeente Dalfsen.

Nieuwleusen: dinsdag van 16.00 - 16.45 uur in de Spil
Dalfsen: donderdag van 16.00 - 16.45 uur in Trefkoele+

Deskundige begeleiding

Onder deskundige begeleiding van meerdere lesgevers wordt er in kleine groepjes gewerkt. Op deze manier vinden kinderen makkelijker de aansluiting bij leeftijdsgenoten tijdens het buitenspelen, de gymles op school en op de sportvereniging.

Aanmelden GymXtra

Wil jij jouw kind aanmelden voor GymXtra? Aanmelden kan via www.dalfsenbeweegt.nl. Ook kunt u een e-mail sturen naar de buurtsportcoaches via buurtsportcoaches@dalfsen.nl

Meer informatie

Neem voor vragen telefonisch contact op met buurtsportcoaches Marco Hollak (tel 06 22 95 56 69) of William van Lenthe (tel 06 30 02 21 61). Ze zijn ook bereikbaar via buurtsportcoaches@dalfsen.nl.

Vergelijk hulpaanbod